10 % Black Friday voordeel bij Dierenworld

Vanaf vrijdag 26 t/m 29 november 2021 ontvang je 10% Black Friday voordeel op onderstaande producten.

Ontdek jouw Black Friday voordeel op onze:

– Warmtelampen en Warmteplaten

– Legnesten

– Drinkbakken voor pluimvee

– Pluimvee voerbakken

 

Wil je zeker zijn van goed advies tijdens Black Friday?

Stel u vragen gerust op onze live chat !!!!

Black Friday voordeel op alle warmte platen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Productomschrijving:

Vers water is van levensbelang voor alle dieren, dat geldt zeker voor pluimvee. In de koude wintermaanden kan dat nog wel eens een uitdaging zijn, omdat door de vrieskou het water bevroren raakt. De perfecte oplossing voor dit probleem is een drinkbakverwarmer. Dankzij de verstelbare klemmen geschikt voor elk type drinkbak. Zo zijn de kippen ook in de winter verzekerd van vers drinkwater.

Pluspunten Drinkbakverwarmer Ø 20cm/Ø 25cm/Ø 30cm

 • Universeel klemsysteem, geschikt voor elk type drinkbak
 • Vorstvrij tot -25°C
 • Geen warmteverlies, dankzij uitstekende 15mm PU-isolatie
 • Fraaie kleurenverpakking

Vergeleken met de zomer verbruiken kippen in de winter meer energie om zich warm te houden. Hun voedsel- en waterbehoefte stijgt daarmee ook. Toegang tot vers drinkwater in de winter is dus essentieel voor de gezondheid van de kippen. Een drinkbakverwarmer biedt die toegang, ongeacht de temperatuur. Het water blijft vorstvrij tot de extreem lage temperatuur van wel -25°C!

Veel andere verwarmingssystemen verliezen door slechte isolatie veel van de opgewekte warmte. Bij het ontwerp van onze drinkbakken hebben wij daar extra rekening mee gehouden. Door het gebruik van hoogwaardige 15mm dikke PU-isolatie aan de onderzijde van de verwarmer, gaat alle warmte naar boven. Geen energieverspilling, maar simpelweg effectief water verwarmen.

De verstelbare gele houders zijn eenvoudig te verstellen, precies op maat van de gebruikte drinkbak. Deze drinkbakverwarmer Ø 20cm heeft daardoor een bereik voor drinkbakken met een diameter tot ongeveer 22cm. Hij is bij uitstek geschikt voor de volgende drinkbakken:

 • D1500B(N)
 • D3000B
 • DD5000

Van €22.99 voor €20.69

KLIK HIER OM TE BESTELLEN !!!

De verstelbare gele houders zijn eenvoudig te verstellen, precies op maat van de gebruikte drinkbak. Deze drinkbakverwarmer Ø 25cm heeft daardoor een bereik voor drinkbakken met een diameter tot ongeveer 22cm. Hij is bij uitstek geschikt voor de volgende drinkbakken:

 • D1500B(N)
 • D3000B(N)
 • D6000

Van €26.99 voor €24.29

KLIK HIER OM TE BESTELLEN !!!

De verstelbare gele houders zijn eenvoudig te verstellen, precies op maat van de gebruikte drinkbak. Deze drinkbakverwarmer Ø 30cm heeft daardoor een bereik voor drinkbakken met een diameter tot ongeveer 32cm. Hij is bij uitstek geschikt voor de volgende drinkbakken:

 • D6000B
 • D12000B
 • DM06
 • DM12

Van €30.99 voor € 27.89

KLIK HIER OM TE BESTELLEN !!!

Veilig & compleet

De drinkbakverwarmer maakt gebruik van laagspanning. Het gebruik ervan is daardoor zeer veilig, zowel voor mens als dier. De meegeleverde adapter heeft een capaciteit van 1.2 Amp. De drinkbakverwarmer is slechts 12 Watt en dit maakt het gebruik van deze drinkbakverwarmer zeer voordelig. Het totaalpakket wordt geleverd in een fraaie kleurenverpakking, waarvan er 10 stuks in een overdoos gaan.

Inclusief 230VAC > 24VDC adapter (1.2Amp).

Black Friday voordeel op alle Sifondrinkers

 

 

 

 

 

Productomschrijving:

Deze sifondrinker is zeer geschikt voor grotere groepen kippen, eenden, fazanten of pauwen. De drinkbak is rondom toegankelijk, waardoor meerdere dieren tegelijkertijd kunnen drinken. Dankzij het sterke half-doorzichtige witte kunststof (HDPE) van de tank en de overige hoogwaardige kunststof onderdelen staat de drinker stevig op zijn plek en gaat deze lang mee. De inhoud van 30 liter is voldoende voor lange tijd schoon drinkwater voor het pluimvee.

Pluspunten Sifondrinker kunststof 30L

 • Eenvoudige montage, zonder gereedschap
 • Lange tijd schoon water door grote inhoud
 • Rondom toegang, meerdere dieren kunnen tegelijkertijd drinken
 • Gemakkelijk bij te vullen via vuldop
 • Half-doorzichtige tank maakt controle inhoud tank eenvoudig
 • Luchtdichte afsluiting zorgt voor vers drinkwater voor langere periode
 • Ideaal tijdens vakanties!

Ideaal voor grotere groepen pluimvee

Veel drinksystemen met open water combineren een relatief kleine inhoud met toegang tot het water laag bij de grond. Bij grotere groepen pluimvee betekent dat veel bijvullen en snel vies water. Deze kunststof sifondrinker doet dat anders. Zijn forse inhoud van 30 liter biedt groepen tot maximaal 30 kippen of ander pluimvee meerdere dagen vers drinkwater. Is de groep met een aantal van 5 een stuk kleiner, dan is er voldoende drinkwater voor tot wel 3 weken! De drinkbak zelf is gemonteerd op 20cm hoogte van de grond. Het gros van het vuil zal het water daardoor niet kunnen bevuilen. En doordat het water zich bevindt in een kunststoffen tank, is vervuiling door roestvorming uitgesloten. Het water blijft dus erg lang schoon en bederft niet. De toegang rondom zorgt ervoor dat meerdere dieren tegelijkertijd hun dorst kunnen lessen.

Via een uitloop onderaan de tank stroomt het water in het waterplateau. De hoogte van het waterniveau staat vast maar kan evt. hoger door een stukje van de uitloop af te zagen/snijden. Tijdens het vullen kan een rubber stop op de uitloop worden gedrukt. Hierdoor loopt het water niet weg tijdens het vullen. Na het vullen wordt de dop erop gedraaid. Hierdoor is de tank luchtdicht afgesloten en zuigt deze vacuüm als het water in het waterplateau loopt.

De overige gebruikte materialen zijn van een hoge kwaliteit en degelijk gebouwd. Deze kunststof sifondrinker 30L kan het pluimvee zo jarenlang voorzien van schoon drinkwater. Meer gecharmeerd van metaal? Deze sifondrinker is ook verkrijgbaar in stevig verzinkt staal met een inhoud van wel 25 liter!

Van €33.99 voor €30,59

KLIK HIER OM TE BESTELLEN !!!

 

Black Friday voordeel op alle warmtelampen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Productomschrijving:

Warmte is voor de eerste levens weken van uw kuikens van groot belang. Dit armatuur is zeer geschikt om toe te passen voor het opfokken van kleine kuikens. De aluminium kap met een diameter van 30 cm, een fitting E27 is geschikt voor diverse warmte lampen en donker stralers met een maximaal vermogen van 250 watt. Met de meegeleverde ophangen ketting kunt u de gewenste hoogte instellen. Dit armatuur kan ook goed ingezet worden bij andere dieren die warmte nodig hebben. 
Dit armatuur bestaande uit een
 1. aluminium kap
 2. porseleinen fitting
 3. ophangketting
 4. 2,5 meter geaard snoer

Voldoet volledig aan alle veiligheidseisen. De fitting is ingebouwd in een gegoten aluminium behuizing. Door deze constructie kan de fitting voldoende gekoeld worden. Ideaal in combinatie met de grotere warmtelampen. Ook geschikt voor donkerstralers.
Te gebruiken bij het fokken van kuikens.

De lamp dient apart besteld worden. Zie hieronder voor meer informatie.

Van €19.99 voor €17.99

KLIK HIER OM TE BESTELLEN !!!

 

Donkerstralers

Donkerstralers zijn populair omdat ze geen licht geven en zeer efficiënt zijn wat betreft energiegebruik omdat alle energie wordt omgezet in warmte!

Geen licht betekent meer rust en is natuurlijker dan 24 uur licht per dag. Een donkerstraler heeft een zeer lange levensduur mits deze op de goede manier behandeld wordt.

Hoewel de aanschafkosten hoger liggen dan bij een normale warmtelamp maakt de levensduur van een donkerstraler dit ruimschoots goed.

Donkerstralers zijn leverbaar in (220-240 Volt).:

 1. 60 Watt
 2. 100 Watt
 3. 150 Watt
 4. 250 Watt

Noodzakelijk is om een keramische fitting te gebruiken want een kunststof fitting zal smelten. Een donkerstraler wordt zeer heet en huidcontact kan leiden tot verbrandingen.

KLIK HIER OM TE BESTELLEN !!!

 

 

Infraroodlamp

Deze gloeilamp van Philips is een infraroodlamp. De infrarode straling van deze lamp is voor het blote oog niet te zien maar levert warm licht op. Infrarood wordt voor verschillende doeleinden gebruikt. Onder andere in een spot.

Ontworpen voor de zwaarste omstandigheden

Op boerderijen, in badkamers of in keukens worden vaak warmtelampen gebruikt. Bijvoorbeeld voor het warmhouden van dieren of voedselwaren. Deze lamp is speciaal ontwikkeld om ook op deze locaties goed te functioneren.

Gemaakt van hard glas

Dit product is gemaakt van hard glas. Het is dus stevig, maar niet onbreekbaar. De E27 fitting is veelvoorkomend, waardoor iedereen wel gebruik kan maken van deze lamp.

Dimbaar

Net als gewone lampen, is deze lamp dimbaar. De hitte regulatie wordt hiermee ook beïnvloed.

KLIK HIER OM TE BESTELLEN !!!

Black Friday voordeel op alle legnesten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Productomschrijving:

De Nestomatic is een prachtig vormgegeven legnest dat pluimvee een comfortabele en beschutte omgeving biedt om hun eieren in te leggen. Het legnest is simpel schoon te houden, doordat er weinig naden in de constructie zitten. Het licht gekantelde nestmatje vervangt het traditionele strooisel en zorgt ervoor dat de eieren onbeschadigd in de opvangbak kunnen rollen. Zo wordt voorgoed afgerekend met vieze of kapotgepikt eieren, want de dieren kunnen er niet meer bij. Dagelijks klapt u het deksel open en raapt u verse eieren, klaar om gegeten te worden. Het zwaar uitgevoerde verzinkte plaatmateriaal en het UV-bestendige sterke ABS-kunststof zorgen ervoor dat deze Nestomatic garant staat voor jarenlang plezier.

Pluspunten Nestomatic legnest

 • Inventief polyethyleen nestmatje; immuun voor schadelijke bacteriën, houdt eieren schoon & is uitneembaar
 • Nauwkeurig instelbare hellingshoek voor het nestmatje, alle typen eieren blijven heel
 • Lange levensduur dankzij sterk en duurzaam ABS kunststof
 • Kleurvast dankzij UV-bestendig kunststof
 • Gemakkelijk meerdere legnesten aan elkaar te koppelen
 • Extra stevige verpakking vermindert kans op transportschade

Belangrijk voor een legnest is dat het binnenin voldoende donker is, maar dat er óók voldoende ventilatie is. In de praktijk blijkt dit lastig te combineren, maar de Nestomatic voldoet aan beide vereisten zonder daarbij concessies te doen. De ventilatie wordt niet gecreëerd door gaten in de zijwanden, maar door ventilatieroosters met minimale lichtinval. De lichtinval vanaf de voorzijde wordt beperkt door een verduisteringsgordijn. Zo ontstaat de perfecte omgeving voor het leggen van eieren.

Kunststof en metalen legnest voor kippen

Waar het legnest zelf van extra dik (1mm) verzinkt plaatmateriaal en ABS kunststof delen is gemaakt, kozen we voor het nestmatje een ander materiaal: polyethyleen. Ideaal vanwege zijn lange levensduur en weerbaarheid tegen bacteriën. Grote eieren rollen sneller dan kleine eieren. Afhankelijk van de grootte van het ei verstel je de hellingshoek van het matje eenvoudig. De zogenaamde vingers van het nestmatje zorgen er bovendien voor dat de eieren bij het leggen niet beschadigen en zo min mogelijk contact hebben met mest of ander vuil, en toch comfortabel zijn voor het pluimvee. Na verloop van tijd toch vies geworden? Het nestmatje is uitneembaar, dus in een mum van tijd weer schoon!

Schoon is een kenmerk dat vaker terugkomt bij het omschrijven van de Nestomatic. De constructie zelf bevat weinig naden, vuil kan zich dus niet goed ophopen. Het vuil dat zich toch in en op het legnest verzamelt is er gemakkelijk af te spoelen met water. Het dak is schuin, waardoor de kippen er niet op kunnen gaan zitten. En doordat de eieren na het leggen automatisch in de opvangbak rollen, zijn kapotgepikte Nestomatic perfect voor meerdere kippen

Kippen leven van nature samen in groepen. Eén legnest is geschikt voor maximaal 5 kippen. Per 5 kippen heeft u één legnest nodig. De Nestomatic legnesten zijn simpel aan elkaar te koppelen met de bijgeleverde montageset. Het legnest wordt als bouwpakket geleverd. In elkaar zetten is eenvoudig, mede dankzij het gebruik van blindklinkmoeren. Deze werkwijze betekent voor u als verkoper een ruimtebesparing van meer dan 50%, in vergelijking met gemonteerde levering. Zo passen er maar liefst 112 Nestomatics op een pallet van 120x100x239cm. Meer legnesten per pallet en dus lagere transportkosten.

Topkwaliteit betaalbaar

Olba bewijst met de Nestomatic opnieuw dat topkwaliteit betaalbaar kan zijn. Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen wordt professionele kwaliteit opeens bereikbaar voor de gewone kip bij mensen thuis. Het doordachte ontwerp toont dat onze product engineers zelf ook weten wat het is om pluimvee te houden. Een goed legnest stelt de kippen in staat hun eieren gemakkelijk te leggen, houdt de eieren proper en is zelf makkelijk schoon te maken. In al deze facetten blinkt de Nestomatic uit. Niet voor niets is deze klassieker bij kleindierhouders wereldwijd een geliefd en populair product.

Eenmaal gemonteerd heeft het legnest de volgende afmetingen: 48x31x42cm (L*B*H)

Van €37.99 voor €34,19

KLIK HIER OM TE BESTELLEN !!!

Klantenservice
Heeft u een vraag? Vul dan onderstaand formulier in:

   

   

  Verzending
  Bestellingen worden binnen 1 tot 3 werkdagen geleverd!

  Verzendkosten:

  Bestellingen tot €75,00 vanaf € 6,95 Bestellingen boven de € 75,00 - Gratis

  Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen
  Betaalmethode

  Wij werken met: