Drinkbakverwarmers

Vers water is van levensbelang voor alle dieren, dat geldt zeker voor pluimvee. In de koude wintermaanden kan dat nog wel eens een uitdaging zijn, omdat door de vrieskou het water bevroren raakt. De perfecte oplossing voor dit probleem is een drinkbakverwarmer. Dankzij de verstelbare klemmen geschikt voor elk type drinkbak. Zo zijn de kippen ook in de winter verzekerd van vers drinkwater.

Pluspunten Drinkbakverwarmer
Universeel klemsysteem, geschikt voor elk type drinkbak
Vorstvrij tot -25°C
Geen warmteverlies, dankzij uitstekende 15mm PU-isolatie
Fraaie kleurenverpakking
Vergeleken met de zomer verbruiken kippen in de winter meer energie om zich warm te houden. Hun voedsel- en waterbehoefte stijgt daarmee ook. Toegang tot vers drinkwater in de winter is dus essentieel voor de gezondheid van de kippen. Een drinkbakverwarmer biedt die toegang, ongeacht de temperatuur. Het water blijft vorstvrij tot de extreem lage temperatuur van wel -25°C!

Veel andere verwarmingssystemen verliezen door slechte isolatie veel van de opgewekte warmte. Bij het ontwerp van onze drinkbakken hebben wij daar extra rekening mee gehouden. Door het gebruik van hoogwaardige 15mm dikke PU-isolatie aan de onderzijde van de verwarmer, gaat alle warmte naar boven. Geen energieverspilling, maar simpelweg effectief water verwarmen.

Op zoek naar een verwarmer voor drinkbakken met een grotere inhoud? Bekijk dan de 20 cm, 25cm of 30cm variant!

Veilig & compleet
De drinkbakverwarmer maakt gebruik van laagspanning. Het gebruik ervan is daardoor zeer veilig, zowel voor mens als dier. De meegeleverde adapter heeft een capaciteit van 1.2 Amp. De drinkbakverwarmer is slechts 12 Watt en dit maakt het gebruik van deze drinkbakverwarmer zeer voordelig.

Inclusief 230VAC > 24VDC adapter (1.2Amp).

KLIK HIER OM TE BESTELLEN !!!